TETRAKOSARI.GR


2012: The year the world ENDED!


TETRAKOSARI: Nigh is only the 402 meters.

Το 2012 υπήρξε η απόδειξη των δυνατοτήτων της ομάδας του περιοδικού και του καλύτερου event στην Ελλάδα, το TETRAKOSARI ©.

Καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε σε συνθήκες που ακόμα και το αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών δεν ήταν έτοιμο να φιλοξενήσει, όταν 6500 θεατές προσήλθαν στο ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ μετά από την ξέφρενη καμπάνια από το Autokinisimag για τις 1 Απριλίου 2012.

Σε εξίσου αντίξοες συνθήκες η ομάδα μας έφερε εις πέρας και το προγραμματισμένο TETRAKOSARI V στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου 2012, εν μέσω κακοκαιρίας το οποίο θεαματικά -για τα καιρικά φαινόμενα που επικρατούσαν το διήμερο- προσέλκυσε 2500 θεατές!

Πατήστε στις αφίσσες αριστερά για να οδηγηθείτε στην σελίδα του αντίστοιχου event και να δείτε περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες και videos.


Τόσο στο τέταρτο ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ, όσο και στο πέμπτο, οι συμμετοχές ήταν 160, μετά από όριο που τέθηκε από την διοργάνωση.





TETRAKOSARI IV: This is the empire of acceleration.

Αυτοκίνητα από όλη την Ελλάδα έδωσαν δυναμικό παρόν και κατέγραψαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ χρόνους στα 402 μέτρα μέσω των ειδικών χρονομέτρων μας, άλλοτε καταρίπτοντας προσωπικά ρεκόρ και άλλοτε λύνοντας προσωπικές διαμάχες μεταξύ οδηγών σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον!


Δείτε πολλά περισσότερα videos από το φανταστικό διήμερο του "IV" μέσα από το κανάλι μας στο YouTube, και μην ξεχάσετε να αφήσετε τα σχολιά σας και τις κριτικές σας για κάθε κόντρα και αυτοκίνητο ξεχωριστά! Αν πάλι δεν θέλετε να χάσετε κανένα video στο μέλλον, υπάρχει πάντοτε η εγγραφή (subscribe) στο κανάλι μας ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για οτιδήποτε καινούριο!
Πως θα βρείτε το κανάλι μας στο YouTube; Κάντε κλικ εδώ.


TETRAKOSARI V Interviews

Στην ξεχωριστή σελίδα που δημιουργήσαμε στο facebook μπορείτε να δείτε το παρακάτω video σε μεγαλύτερη ανάλυση και φυσικά να το μοιραστείτε με άλλους φίλους σας, να το σχολιάσετε, καθώς και να διαβάσετε σχόλια άλλων φίλων του περιοδικού Autokinisimag και του ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ.


Πως θα βρείτε την σελίδα του TETRAKOSARI στο facebook; Απλό.. με ένα κλικ εδώ.