TETRAKOSARI.GR


Expanding to all of Greece!

Autokinisimag | Το δικό μας περιοδικό!

Με έδρα, όχι έναν νομό, αλλά όλοκληρη την ανατολική Μακεδονία και την Θράκη, ξεκίνησε επιτυχώς η έκδοση του περιοδικού μας τον Noέμβριο του 2008.

Στόχος του περιοδικού είναι η άμεση ενημέρωση για νέα μοντέλα της αγοράς, παρουσιάσεις και δοκιμές βελτιωμένων αυτοκινήτων, καθώς και η γρήγορη ανταπόκριση των δρώμενων του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Εαν επιθυμείτε να λαμβάνετε συνδρομητικά κάθε τεύχος του περιοδικού μας, μπορείτε να το έχετε στη πόρτα σας μόνο με 20ευρώ για κάθε έξι τεύχη (ετήσια συνδρομή). Για περισσότερα επικοινωνήστε μαζί μας στο info @ autokinisimag.gr

Για να διαβάσετε περισσότερα, πλοηγηθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα!

Unique in every way!

Mε δική μας ύλη..

Ότι διαβάσετε στο περιοδικό μας, για όποιο όχημα και να παρουσιάζουμε, έχουμε φροντίσει να το πάρουμε στα χέρια μας και να κάνουμε όλες τις κατάλληλες δοκιμές πριν πιάσουμε την πένα στα χέρια μας και να σας προτείνουμε ή αποτρέψουμε για την αγορά του ή βελτίωση του. Σε αυτό συμβάλλει και ο σύγχρονος εξοπλισμός που έχουμε στη διάθεση μας, το VVBOX της αγγλικής Racelogic! Έτσι μπορείτε να διαβάσετε για μετρήσεις σε πραγματικές μετρήσεις και όχι όπως τα θέλουν οι κατασκευαστές!

Με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία!

Το περιοδικό μας ξεκίνησε με την μεγαλύτερη κυκλοφορία ως FREE PRESS και έτσι έκλεισε τον πρώτο χρόνο ζωής του. Έκτοτε και για την καλύτερη του διανομή και περαιτέρω ανάπτυξη του, πέρασε στα περίπτερα σε μια ιδιαίτερα προσιτή τιμή, αυξάνοντας την ποιότητα του τόσο στα άρθρα όσο και στην θεματολογία του. Σε συνεργασία με το μεγαλύτερο πρακτορείο διανομής της πρωτεύουσας, είμαστε σίγουροι πως μπορείτε πλέον να το βρείτε σε όλα τα καλά περίπτερα της περιφέρειας!

Ζωντανό παρόν και στους αγώνες!

Είναι ήδη γνωστό πως η ομάδα μας παρακολουθεί από κοντά τους αγώνες που γίνονται στην Βόρεια Ελλάδα αλλά και τα trackdays και τις συναντήσεις που γίνονται από τα ερασιτεχνικά clubs αυτοκινήτων. Το 2009 μάλιστα, υποστήριξε ενεργά τον Στέφανο Ευθυμιάδη από την Ξάνθη στους αγώνες dragster και συγκεκριμένα στην κατηγορία Pro Street 1, με χορηγία και συνεχή προβολή για όλο το αγωνιστικό έτος! Εκείνη την χρονιά ο Στέφανος έσπασε εις διπλούν το πανελλήνιο record για τις μοτοσικλέτες 750 της κατηγορίας με καλύτερο χρόνο τα 9.8" στα 402 μέτρα.

video

Corporate Events!

Η παρούσα ιστοσελίδα είναι αρκετή για να σας πείσει για την ποιότητα των event μας. Κάθε αγωνιζόμενος, θεατής ή αναγνώστης του περιοδικού είναι για εμάς το ίδιο σημαντικός και τον αντιμετωπίζουμε με την σοβαρότητα που του αρμόζει. Μέσα από τα τεύχη μας φροντίζουμε για την προβολή όλων όσων συμμετέχουν ενεργά ή όχι στις εκδηλώσεις μας, και φυσικά οι χορηγοί και συνεργάτες μας έχουν πάντοτε premium εξυπηρέτηση και ειδική προβολή ώστε να προσεγγίσουν το δικό τους κοινό!


 • Διοργανώσεις
 • Κρατώντας σε εγρήγορση τους αγωνιζόμενους του ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ και τους φίλους του περιοδικού, διοργανώσαμε το πρώτο οργανωμένο dynoday τον Σεπτέμβριο του 2009 στην Ξάνθη. Φυσικά το τεύχος 10 περιείχε πλούσιο αφιέρωμα με φωτογραφίες, συνεντεύξεις, αναλυτικά αποτελέσματα ενώ δημιουργήθηκαν 25 ξεχωριστά videos για την κάλυψη του μονοήμερου event.


 • Dynoday
 • Ανάμεσα στα μελλοντικά σχέδια για επόμενα "ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ" και πολλά "DYNODAY", η εταιρεία που εκδίδει το περιοδικό, Ν. Λογοθέτης & ΣΙΑ Ο.Ε, έχει υπολογίσει τα αιτήματα και τις εκκλήσεις πολλών φίλων και αναγνωστών για την διοργάνωση άλλων είδους events που καλύπτουν περισσότερο τις... στροφές αλλά και το drift! Για αυτά όμως πρέπει να έχετε την υπομονή μέχρι να ανακοινωθούν περισσότερα!

  Clicking Power!

 • Τα τεύχη είναι συλλεκτικά!
 • Μοναδικά videos
 • Latest news
 • H σελίδα στο facebook
 • Το ελληνικό DragTimes

Autokinisimag.gr is interactive!

Γνωρίζετε πως μετά την τελευταία ανανεώση της επίσημης ιστοσελίδας του περιοδικού μας μπορείτε πλέον να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό και να κάνετε το ατομικό σας blog εντός της ιστοσελίδας;

Ένα ακόμα feature της ιστοσελίδας είναι πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό που έχετε στο facebook και να συνδέσετε τα στοιχεία που μοιράζεστε εκεί με τον λογαριασμό στo autokinisimag.gr !

Αφού ούτως ή άλλως δεν χάνετε κανένα τεύχος, γιατί να μην γίνετε και συνδρομητές; Μπορείτε μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Αν πάλι είστε εκτός περιοχής διανομής του περιοδικού τότε ο μόνος τρόπος για να το λαμβάνετε είναι η συνδρομή. Μην ξεχνάτε πως το ποσό ανέρχεται σε μόλις 20 ευρώ, τιμή ιδιαίτερα προσιτή και φιλόξενη.

Να τονίσουμε πως για περισσότερα στοιχεία και πληροφορίες γύρω από το περιοδικό "Autokinisimag" επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας, κάνοντας κλικ εδώ.